Blog

De wonderlijke wereld van talent..

Schrijf jij een blog? Dat was de vraag die ik kreeg van onze ICT afdeling… Ja hoor, dat wil ik wel.. Maar ja, waar schrijf je zo’n eerste blog over? Een beetje leuk en luchtig maar ook informatief…Daarom ga ik eerst een kleine uitleg geven van wat GT Solution doet.

GT Solution houdt zich bezig met Personeelsdiensten, we hebben en afdeling Marketing en Communicatie en een afdeling ICT. Je zult misschien denken, wat een uiteenlopende zaken, maar toch is hier goed over nagedacht!

GT Solution BV is ontstaan vanuit de gedachte dat ieder individu zijn eigen talenten en kwaliteiten heeft en je deze, als je het goed doet, zeer goed in kunt zetten en zo succesvol kunt laten zijn.

Ja, en aan het begin waren er 3 mannen, één met kennis van personeel, één met kennis van marketing en één met kennis van ICT. En deze drie zijn bij elkaar gebracht tot een bedrijf waarin al deze afdelingen elkaar perfect versterken.

Een mooi voorbeeld is “onze” timmerman Jan. Begonnen als ZZP’er, en werkte nog maar kort voor zichzelf. Van timmeren had hij echt verstand, dat was duidelijk maar van marketing en automatisering had geen kaas gegeten. Volgens hem was dat ook helemaal niet nodig. Nee, hij kon het wel zelf.. Tot.. hij een grote klus moest laten lopen omdat hij te laat op een bericht gereageerd had!

Al heel vaak hadden wij aangeboden hem daar bij te ondersteunen en na het missen van deze grote klus moest hij toegeven dat hij niet alles alleen kon. Wij hebben voor hem een website gemaakt, zijn social media op orde gebracht en hem ondersteund met allerlei randzaken waaronder cybersecurity.

Gelukkig kon onze timmerman Jan aan het werk blijven dankzij onze personeelsdienst en dat ging niet onverdienstelijk! Inmiddels zijn we twee jaar verder en is zijn eenmanszaak uitgegroeid tot een heuse bouwonderneming met 12 vakkrachten! Ook nu maakt hij nog steeds gebruik van al onze diensten, huurt regelmatig ZZP’ers in via onze personeelsdienst, onderhouden wij wekelijks zijn Social Media (wat hem veel heeft oplevert) en updaten wij regelmatig zijn website.

Zo kun je zien dat op zich niet bij elkaar passende onderdelen elkaar heel goed kunnen versterken! Ook hier blijkt weer dat als je je talenten op de juiste manier inzet je er samen één groot succes van kunt maken!

Btw… Jan geniet momenteel van zijn welverdiende vakantie terwijl zijn zaken gewoon lekker doorgaan! Wij hebben zijn personeel geregeld!

Wil jij ook goede ondersteuning bij jou bedrijf? Wij staan ook voor jou klaar om je te helpen! Net als voor Jan de timmerman!