Vacature Machinaal houtbewerker Fulltime

Werklocatie: Doetinchem

Deel deze vacature

Voor een bedrijf in de regio Doetinchem, die al sinds de jaren 60 producten levert voor de renovatiemarkt en uitgegroeid tot specialist in binnenstedelijke renovatie. Ter versterking van hun team zijn zij op zoek naar een machinaal houtbewerker. Je werkt in teamverband aan uiteenlopend werken, van één woning tot langdurige projecten.

Uiteraard vragen zij niet alleen iets van jou, ze kunnen jou ook wat bieden. Je zult een uitdagende en afwisselende functie krijgen binnen een moderne timmerfabriek. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire voorwaarden conform cao timmerfabriek. Tevens zijn er diverse ontwikkel mogelijkheden.

Functieomschrijving

Binnen dit bedrijf zijn de lijnen tussen de verschillende afdelingen zo kort mogelijk en heerst er een professionele en collegiale sfeer. Projecten zijn hoofdzakelijk maatwerk, geen kozijn is hetzelfde, waardoor inlevingsvermogen gevraagd is. Ervaring is gewenst, maar dit kun je ook bij het bedrijf verder opdoen.

Bedienen van machines binnen de machinale werkplaats is jouw taak.

Wij bieden

Wij vragen

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden? Stort je dan op het invullen van onderstaand formulier óf mail je motivatie en CV naar apply@gtsolution.nl

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons! We zijn telefonisch bereikbaar op 0636020749

man-3263509_960_720.png

Account Manager
Alexander
apply@gtsolution.nl
06 36 02 07 49

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Telefonische Screening

Kennismakingsgesprek

Voorstel bespreken

Aan het werk!