Marketing

Jij ziet natuurlijk graag je klantenbestand groeien. Juist in deze tijd. Maar hoe doe je dat? Want een goed marketing plan is nog niet zo eenvoudig. Hoe zet jij je mediakanalen in om die groei te behalen? De experts van GT Solution kunnen je helpen bij het uitstippelen van een marketingplan om zo je uitstraling, je website en je Social Media kanalen optimaal te benutten en je bedrijf zo naar een hoger level tillen.

E-commerce

Onze experts kunnen je helpen bij het creëren van jouw eigen huisstijl en branding. Zij kunnen jou helpen je winst te vergroten door een efficiënte webshop te ontwikkelen en advertenties ontwerpen.

Content creatie

Inhoud nodig om op je sociale media te plaatsen? Wilt je een impressievideo van je bedrijf maken om te delen op je website. Wilt je dat je bedrijfslogo wordt geanimeerd? Onze experts zijn er om je te helpen!

Strategisch advies

En natuurlijk strategisch advies. Want hoe zet je al die mooie kanalen in om er optimaal van te profiteren? Onze adviseurs zullen je adviseren over de te volgen route. Online marketing op sociale media, offline marketing, out-of-the-box marketing. Wij van GT Solution kunnen hier de juiste weg voor je uitstippelen met een geweldig resultaat!

Lead Generation

De oude manier van koude acquisitie is vaak niet efficiënt en kost enorm veel tijd. Daarom wil je kwalitatieve warme leads, waardoor je met minder tijd en energie beter kan scoren.
Hoe krijg je die warme leads? De mogelijkheden zijn oneindig, maar wat werkt het best en hoe krijg je een zo hoog mogelijke conversie in jouw specifieke branche?

Daar helpen wij je graag mee!