Vacature Allround Timmerman

Werklocatie: Landelijk!

Deel deze vacature

Opdrachtgever is een jong en snelgroeiend bedrijf in Nijmegen, actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, en renovatie voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zij willen hun team uitbreiden met een allround timmerman.

Functieomschrijving

In deze functie ga je zelfstandig aan de slag en geeft leiding aan een montageteam en werkt mee op de vloer. Samen demonteer je een winkels en bouwt deze weer op. Er wordt gewerkt als een team.
Jij coördineert naar aanleiding van een planning de demontage en opbouw van de verschillende retail formules. Je weet jouw team te motiveren om de opdracht tot een goed einde te brengen en bent op locatie de contactpersoon voor de ondernemer en collega bedrijven. Tenslotte doe je opnames en neem je deel aan de opstartvergaderingen.

Belangrijk is dat je weet dat er regelmatig op locatie overnachten wordt (uiteraard hangt dit af van je woonplaats) want de werkzaamheden moeten af.  Ben jij handig, slim, doorzetter en een natuurlijke leider, dan is dit echt een functie voor jou.

Wij bieden

Wij vragen

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden? Stort je dan op het invullen van onderstaand formulier óf mail je motivatie en CV naar apply@gtsolution.nl

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons! We zijn telefonisch bereikbaar op 0636020749

man-3263509_960_720.png

Account Manager
Alexander
apply@gtsolution.nl
06 36 02 07 49

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Telefonische Screening

Kennismakingsgesprek

Voorstel bespreken

Aan het werk!