Vacature voor een bedrijf in Kunststofverwerking in de kop van Overijssel zijn wij op zoek naar een PROCESOPERATOR EXTRUSIE (40 uur – m/v)

Werklocatie: Overijssel

Deel deze vacature

Dit bedrijf kenmerkt zich als innovatief en snelgroeiend bedrijf, waar een grote diversiteit aan kunststofproducten worden geproduceerd en verwerkt. Met hun motto ‘Maatwerk is standaard’ streven zij ernaar alle kunststofuitdagingen van de klant waar te maken. Deze uitdagingen en oplossingen kunnen gerealiseerd worden in de segmenten Bouw en Installatie, Grond-, Weg- en Waterbouw, Chemie en Industrie, Scheepvaart, Innovaties en Maatwerk.

Het bedrijf biedt jou een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een informele collegiale werksfeer en mogelijkheid om te ontwikkelen. Bij goed functioneren  is het mogelijk een aantal functie gerelateerde cursussen en/of opleidingen te volgen.

Functieomschrijving

Als Procesoperator Extrusie speel je een rol in het verwezenlijken en versterken van ons motto. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het verwerken van de dagelijkse buizen productieorders op de extrusielijnen. Jouw taken en verantwoordelijkheden staan hieronder vermeld.  

Enkele taken:

·         Verantwoordelijkheid tonen voor het uitvoeren van de productieorders op onze extrusielijnen
·         Medeverantwoordelijkheid nemen voor de optimalisatie van onze buizenproductie
·         Medeverantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit, kwaliteitscontrole en kwantiteit van productie
·         Meedenken in verbeterprocessen voor de organisatie

Wij bieden

Wij vragen

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden? Stort je dan op het invullen van onderstaand formulier óf mail je motivatie en CV naar apply@gtsolution.nl

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons! We zijn telefonisch bereikbaar op 0636020749

man-3263509_960_720-1.png

Account Manager
Alexander
apply@gtsolution.nl
06 36 02 07 49

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Telefonische Screening

Kennismakingsgesprek

Voorstel bespreken

Aan het werk!