Welke baan past bij jou?

GT Solution helpt jou verder!

Hieronder vind je de verschillende sectoren waar we in actief zijn. Ons vacatureoverzicht is altijd up-to-date, maar niet alle vacatures komen online. Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

 
 

BOUW

Jobs in de bouw

De bouw- en infrasector is een brede branche met veel functies en mogelijkheden.

Timmermannen, metselaars, straatmakers, installatiemonteurs, stukadoors, tegelzetters, kozijnenmonteurs, gevelmonteurs, betontimmermannen, betonboorders en schilders. 

Zomaar een kleine greep uit de vele banen die de bouw te bieden heeft.

Werken in de bouw? Gegarandeerd een baan!

De bouwsector kampt al geruime tijd met een aanzienlijk tekort aan personeel. Dit tekort aan arbeidskrachten heeft verschillende oorzaken en heeft invloed op de hele industrie. De bouw zit echt te springen om nieuwe vakkrachten. Wil jij aan de slag in de bouw dan kan dat op verschillende manieren. GT Solution kan op diverse manieren voor jou bemiddelen. Je kunt voor een vast dienstverband gaan, je kunt gaan voor een uitzendbaan of misschien wil je liever gedetacheerd worden. Ook voor ZZP’ers hebben wij een ruim opdrachten aanbod en bemiddelen graag tussen jou en je opdrachtgever. Kortom, GT Solution kan je op veel manieren helpen aan een baan en een passend dienstverband. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Baan in de techniek? Da's zo gek nog niet!

Werken in de techniek kan in veel verschillende sectoren. Zo kun je aan de slag in b.v.: bouw- en constructiesector, energiesector, IT en softwareontwikkeling, productie- en fabrieksindustrie, elektronica- en telecommunicatiesector, automatisering en robotica, civiele techniek en infrastructuur, milieutechniek en duurzaamheid enz. Je kunt b.v. aan het werk als: elektromonteur, werktuigbouwkundig monteur,installatiemonteur, onderhoudsmonteur,service monteur, klimaat- en koeltechnisch monteur, elektromonteur.

Ook hierin kan GT Solution voor jou bemiddelen en samen met jouw kijken welk dienstverband het beste bij jou past. Bel ons gerust  voor meer informatie, wij staan je graag te woord.

TECHNIEK

Jobs in de techniek

De techniek kent ontelbare sectoren waar je als monteur of technicus aan de slag kunt. Je kunt hierbij denken aan b.v.: Bouw- en constructiesector, energiesector, IT en softwareontwikkeling, productie- en fabrieksindustrie, elektronica- en telecommunicatiesector, civiele techniek en infrastructuur, milieutechniek en duurzaamheid. 

Kortom, keuze genoeg.

IT

Jobs in de IT

IT is een sector waar echt veel personeel gezocht wordt. In ieder bedrijf of organisatie kun je wel iets vinden wat met IT te maken heeft. Daarom kun je in veel verschillende sectoren aan het werk.  Wil jij aan de slag in de IT?  Bel ons, wij helpen je graag!

Werken in de IT? Een baan met veel uitdaging.

De vraag naar personeel is in de IT is groter dan het aanbod van werkzoekenden. Omdat digitalisering nog steeds in opmars is, is de IT momenteel een sector waar  de banen voor het oprapen liggen. Binnen de IT kun je aan de slag als b.v.: softwareontwikkelaar, systeembeheerder, netwerkbeheerder, databasebeheerder, IT-consultant, IT-projectmanager, cybersecurityspecialist, webontwikkelaar, data-analist, IT-ondersteuningsmedewerker, app-ontwikkelaar. Dit is een kleine greep van de mogelijkheden binnen de IT. Deze beroepen zijn er in ieder segment van de arbeidsmarkt. In alle bedrijven en organisaties worden computers of andere digitale systemen gebruikt. Je kunt dus in veel verschillende sectoren aan de slag. Ook in de IT sector kan GT Solution voor jou iets betekenen, wij kunnen bemiddelen tussen jou en een werkgever en tevens bekijken welk dienstverband het beste bij jou past. Neem contact op en laat je verrassen.

Job in de engineering? Keuze te over!

Als je aan de slag wilt als engineer heb je groot scala aan mogelijkheden. Je kunt aan de slag in b.v.: bouw- en constructiesector, energiesector, manufacturing en industrie, technische dienstverlening, lucht- en ruimtevaartindustrie, automotive-industrie, elektronica- en telecommunicatiesector, IT en softwareontwikkeling, chemische industrie, milieusector en duurzaamheid, water- en afvalbeheer, gezondheidszorg en biotechnologie, civiele techniek en infrastructuur, voedsel- en landbouwsector, en de defensie en veiligheidssector. GT Solution heeft een groot netwerk waarin wij kunnen zoeken naar een baan die bij jou past. Natuurlijk begeleiden wij jou, zoeken de juiste match en kijken welk dienstverband zij jou past.

ENGINEERING

Job als engineer

Ook als engineer liggen de banen voor het oprapen. In diverse sectoren van de techniek kun je aan de slag als engineer. Wil jij aan de slag als engineer? neem contact op, wij helpen je graag verder.