ZZP-bemiddeling

Ben jij ZZP’er en op zoek naar een nieuwe opdracht? GT Solution helpt je graag verder!

Dankzij onze persoonlijke en flexibele aanpak, matchen we altijd de juiste opdracht aan de juiste persoon. Werkgeluk is namelijk net zo belangrijk wanneer je voor jezelf werkt.

Wij hebben opdrachten beschikbaar in de bouw, techniek. IT en engineering. Interesse? Neem contact op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen of kijk tussen onze openstaande opdrachten voor ZZP’ers en reageer.

Hier vind je al onze actuele online vacatures. Wij bieden verschillende dienstverbanden in de  sectoren bouw, techniek, IT of engineering aan, of dat nu fulltime, parttime, flex, een detachering of als ZZP’er is.

Staat er geen opdracht voor jou tussen?

Neem dan contact met ons op! Er is meer mogelijk dank je denkt.

Als je bij GT Solution aan de slag gaat als ZZP’er houdt dan rekening met de volgende zaken:

  • Je hebt een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en kunt hiervan een kopie overleggen.
  • Je beschikt over een geldig BTW – nummer.
  • Indien van toepassing, een DBA-modelovereenkomst.
  • Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • Als ZZP’er dien je te voldoen aan de arboregels en veiligheidsvoorschriften op de bouwplaats.
  • Uiteraard beschik je over een geldig VCA-certificaat en daarnaast kun je te maken krijgen met werkzaamheden zoals het rijden op een heftruck, bedienen van een hoogwerker of verreiker. Ook hiervoor zijn geldige certificaten nodig om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.
  • Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je over de juiste  beschikt voordat je deze apparatuur bedient.
  • Certificeringen zijn niet alleen belangrijk voor de wet- en regelgeving, maar ook voor de veiligheid van jou en anderen op de bouwplaats. Zonder geldig certificaat loop je het risico op boetes en juridische problemen. Dus zorg voor een geldig Nederlands certificaat! Meer informatie hierover vind je bijv. op de website van de arbeidsinspectie. (Inspectie SZW)

IT

Actuele opdrachten

Engineering

Actuele opdrachten