Over ons

Dus je wilt graag wat meer over ons weten? Geen probleem, dat kan!  Als GT Solution zijn wij actief in meerder vakgebieden. Personeel, Marketing en ICT.

Waarom deze drie?, vragen mensen vaak.. tja, het is gewoon zo gegroeid! In de loop der tijd hebben wij ervaren dat in ieder medemens een verscholen talent schuilt. En als je dat talent een kans geeft en dit goed weet te benutten komt je tot onverwachte resultaten. Binnen ieder vakgebied hebben wij zo’n “vakgek” rondlopen die alle kneepjes van de betreffende afdeling kent.  Onze collega’s zijn niet voorzien zijn van de mooiste diploma’s, nee, wij werken met collega’s die liefde voor het vak hebben. Ervaring hebben zij  opgedaan uit pure interesse. Door het 100.000 keer te proberen en net zo vaak te struikelen en weer op te staan hebben zij de kneepjes van het vak geleerd! En juist hierdoor zijn zij zo goed!

Samen staan wij voor onze 3 kernwaardes:

Persoonlijk

Wij maken graag met iedereen persoonlijk contact.
Alleen zo komen we tot het beste resultaat!

Transparant

Transparantie is bij ons de norm.
Vragen staat vrij en drempels houden we zo laag mogelijk!

Professioneel


Kwaliteit voor kwantiteit is ons motto!

Samen met jou en ons sterrenteam gaan wij aan de slag om voor jou vraag de beste oplossing te creëren. Of het nu gaat om Personeel, Marketing of ICT… samen met jouw kennis vormen wij een onverslaanbaar team!

Voel je welkom bij Team GT Solution..  Jij vraagt, wij creëren de oplossing!